Opplev isolasjon på ei øde øy på Finnskogen


Nå har du muligheten til å legge deg og våkne med naturen! I sommer kan du oppleve og lære om naturen og friluftslivet på en av våre perler på mystiske Finnskogen.


Øyisolasjon

Når roen senker seg og kveldståka siger utover sjøen er tilstedeværelse rundt et varmt bål med gode samtaler uunngåelig. Sammen med dyreliv og fuglesang har du nå muligheten til å leve med naturen fra soloppgang til sjernehimmel. 

Velg om du vil ta utfordringen å sove under åpen himmel eller med skydd for vær og vind. Guide med lokal historiekunnskap, god erfaring innen friluftsliv, samt om lokal fangst og foredling vil delta i både transport og grunnleggende innføring på øya før familien på egenhånd kan nyte en natt full avinntrykk og opplevelser sammen. Du velger selv om du vil nyte råvarer og drikke fra lokale produsenter eller om du vil ha med egen mat. For å gjøre opplevelsen komplett kan du også fiske middagen din selv!Enten du ønsker å lære mer om lokal historie, tilberedning av mat på bål, bli en bedre fisker eller smake lokale råvarer kan du gjøre alt dette. Du bestemmer hvordan ett døgn i isolasjon sammen med dine nærmeste skal være.

Pris:
3500,- 

Varighet 22t opp til 6.stk og minste alder 3år< (inkl. transport på vannet, ved, kniv tau, vinnskydd, vann, fiskeutstyr)

Bestill din øde øy 


Øyisolasjon all inclusive


Du kan nå tilbringe to netter på din helt private øy, midt i villmarken, kun to timer fra Oslo for 11.750,- Dette er en intropris og gjelder for de fem første som bestiller. Prisen gjelder for inntil fire personer og inkluderer: 

- Båttransport til og fra øya. 

- Egen kokk som lager tre retters middag på bål basert på lokale råvarer.

- Kasse med kortreiste matvarer. Blant annet hjemmebakt brød, rabarbra og blåbærsaft. 

- Guidet øyhopping i kano.

- Kano til eget bruk gjennom hele oppholdet.

- Lavvo med fire feltsenger, primus og kjøkkenutstyr.

- Og to hengekøyer med "ro i sjelen" garanti.

Tre timers SUP kurs (3500,-) og guidet fisketur (3500,-) er ikke inkludert i prisen, men kan bestilles separat.

Dere trenger kun å pakke passende klær, soveposer og litt pålegg, så er dere klar for en opplevelse dere sent vil glemme. God tur til Finnskogen!Tileggsprodukter


Familiefiske fra båt

Bli med i en av båtene til Explore Finnskogen å gli lydløst rundt med el-motor på en speilblank sjø i vakre omgivelser inne i Finnskogen og jakte etter vår største rovfisk i ferskvann, Gjedda. Med syv hundre tenner jakter finnkoggjeddene i bakhold i vente på sitt bytte. Når denne forakte og majestetiske skapningen hugger er det med hensikt å drepe og spise noe som gjør att nappet kjennes hele veien inn i ryggmargen, før en kamp full av adrenalin og svette utkjempes i en natur de fleste rundt om i verden bare drømmer om å kunne fiske i.

Dette er en opplevelse som passer perfekt for familier opptil fire person. Fisket er både actionfylt og spennende for store og små. Dagen vil være fylt med både vakkert landskap, lokalkjente og kunnskapsrike guider. Sjansen for fisk er gode og kanskje en liten internkonkurranse om hvem som er familiens storfisker.

Pris:

3500,- 

Varighet 4t fiske. Maks.4 stk pr. båt 6år< (inkludert:leie av båt, guide, fiskeutstyr og fiskekort)


Fiskeglede for store og små

Møt noen av våre guider langs en av våre fiskerike vassdrag. Her vil guiden lære både de store og de små masse nyttig naturkunnskap om både livet over og under vannoverflaten. Fiskemetodene er enkle og lette men desto mer effektive. Hvor mange arter klarer man å fange bare ved å ta med seg litt mark og bly på tur?. Her blir det fokus på å skape interesse og fiskeglede hos de små samt lære de vokse om hvordan man med enkle grep kan skape en enda bedre fiske og naturopplevelse i framtiden.  

Pris:

2500,- 

Varighet 3t fiske. Maks 6.stk 3år< (inkludert, guideutstyr agn og fiskekort)


SUP - Introduksjonskurs 

Du blir presentert for utstyr og grunnleggende sikkerhetstenkning, sentralt for stående padling på brett. Du lærer stegene fra knestående til stående padling, og videre økonomisk padleteknikk for å kunne manøvrere brettet i alle retninger. Før dere tar en tur rundt på øyene i nærheten.

Pris: 

3500,-


Kano - NPF Introduksjonskurs 

Introduksjonskurs i kanopadling, sertifisert etter Norges Padleforbunds utdanningsstige. Kurset gir en introduksjon til utstyret, før du får en grunnleggende innføring i padleteknikk for retningsstabilitet og økonomisk padling i kano. Når alle er klarer tar vi runden rundt om på øyene i nærheten.

Pris: 

3500,-


Kontakt oss