Om oss

Postadresse: Lauta 275, 2270 Flisa
E-post: post@explorefinnskogen.no
Daglig Leder: Per Ola Bjørneseth 
Eiere: Thomas Bjørneseth, Per Ola Bjørneseth, Øystein Nymoen og Rolf Magnus Grenberg
Organisasjonsnummer: 915 801 560

Vi er fire gutter i 20-årene som er oppvokst med fiskestang på Finnskogen. Som små fisket vi med dupp og mark etter ørret og abbor. Dette er en oppvekst vi aldri glemmer, og som alle barn i dag burde få muligheten til å oppleve. Ettersom årene har gått har fluefiske, spinnfiske og isfiske utviklet seg til å bli det vi legger ned all tilgjengelig tid til. For oss er det jakten på ørreten over kiloen i et stille og mystisk skogstjern, eller jakten på storgjedda som betyr mest. De siste årene har vi fått flere bekjente i det norske sportsfiskenettverket. Gjennom dette har vi blitt klar over at godt fiske i mystisk og urørt natur ikke er dagligdags rundt om i Norge og verden. Vi har lenge snakket om at vi ønsker å tilby flere disse herlige naturopplevelsene. Merkelig nok er det ingen som tilbyr noe for fiskeinteresserte i vårt område, og derfor ble det helt naturlig å starte Explore Finnskogen AS.

Explore Finnskogen skal være en tilrettelegger for gode fiske- og naturopplevelser med utgangspunkt i Finnskogen og dens mystiske natur, samt være et bindeledd mot det lokale næringslivet og skape positive ringvirkninger i Solør. Vår visjon er å være den største bidragsyteren til turistnæringen i Solør, og i samarbeid med andre lokale aktører gjøre Finnskogen som fiskedestinasjon godt kjent over hele Europa.

Vi setter stor pris på naturen rundt oss, og ønsker å etterlate den til de neste generasjoner slik vi selv fikk den. Derfor oppfordrer vi alle til å høste fornuftig av de ressurser naturen har gitt oss, og etterlate den videre slik du selv ønsker å finne den.

Team Explore Finnskogen

Rolf Magnus Grenberg

Rolf er oppvokst på Finnskogen og har fisket med sin far siden han lærte å gå. Han er utdannet sportsfiskeguide i Sverige, har flere NM-titler i isfiske og moderne meite, og er en del av det norske Rapala Pro Guide-teamet. Rolf er en allsidig fisker, og behersker mange metoder etter de fleste arter.
Kontakt:
rolf@explorefinnskogen.no
Tlf: +47 977 04 486

Per Ola Bjørneseth

Per Ola er oppvokst på Arneberg og har fisket med storebror Thomas fra han var liten. Han er vår desidert mest kunnskapsrike på insekter og fluebinding. Per Ola fisker med flue etter ørret, harr og gjedde, i tillegg til isfiske etter gjedde på vinteren.
Kontakt:
perola@explorefinnskogen.no
Tlf: +47 950 83 818

Øystein Nymoen

Øystein er oppvokst i Hof-Åsa og har vært i naturen hele livet. Øystein fisker både med lillauren og storauren. Lærdom fra oppveksten kombinert med erfaringer fra sin jobb i Forsvaret kommer til store nytte for oss. 
Kontakt:
nymoen@explorefinnskogen.no
Tlf: +47 952 11 739

Thomas Bjørneseth

Thomas er oppvokst på Arneberg og har fisket mye hele livet. Etter at han fikk førerkort har fluefiske blitt den store hobbyen. Thomas fisker med flue etter harr, ørret, gjedde og vederbuk.
Kontakt:
thomas@explorefinnskogen.no
Tlf: +47 977 76 408

Johann Vangerud

Johann er oppvokst i Grue i Solør. Han er friluftsinteressert og går til daglig på sportsfiskelinja på Grong. Johann er en allsidig fisker, og har sin største styrke innenfor ismeite etter storgjedde.

Rune Grenberg

Rune har bredt kunnskapsfelt innenfor fiske og behersker de fleste metoder. Han har bla konkurrert i meiting og pilking.  Til daglig jobber han som lærer på Solør Videregående Skole avd. Sønsterud.

Johan Tørrisen

Johan fisker stort sett etter gjedde og abbor. Han har god erfaring innenfor spinnfiske etter gjedde, og blir gjerne med deg på tur med sin Linder Sportsmann Catch


Jørgen Kalfoss

Jørgen er først og fremst fluefisker, men har også god erfaring innenfor andre metoder. Til daglig går han på skole i Alta, men blir gjerne med deg på tur når han er hjemme på Finnskogen.

Kontakt oss