Om oss

Postadresse: Kaptein Dreyers veg 903, 2280 Gjesåsen
E-post: post@explorefinnskogen.no
Daglig Leder: Rolf Magnus Grenberg
Eiere: Rolf Magnus Grenberg, Johann Vangerud og Per Ola Bjørneseth
Organisasjonsnummer: 915 801 560

Vi er to gutter i 20-årene som er oppvokst med fiskestang på Finnskogen. Som små fisket vi med dupp og mark etter ørret og abbor. Dette er en oppvekst vi aldri glemmer, og som alle barn i dag burde få muligheten til å oppleve. Ettersom årene har gått har fluefiske, spinnfiske og isfiske utviklet seg til å bli det vi legger ned all tilgjengelig tid til. For oss er det jakten på ørreten over kiloen i et stille og mystisk skogstjern, eller jakten på storgjedda som betyr mest. De siste årene har vi fått flere bekjente i det norske sportsfiskenettverket. Gjennom dette har vi blitt klar over at godt fiske i mystisk og urørt natur ikke er dagligdags rundt om i Norge og verden. Vi har lenge snakket om at vi ønsker å tilby flere disse herlige naturopplevelsene. Merkelig nok er det ingen som tilbyr noe for fiskeinteresserte i vårt område, og derfor ble det helt naturlig å starte Explore Finnskogen AS.

Explore Finnskogen skal være en tilrettelegger for gode fiske- og naturopplevelser med utgangspunkt i Finnskogen og dens mystiske natur, samt være et bindeledd mot det lokale næringslivet og skape positive ringvirkninger i Solør. Vår visjon er å være den største bidragsyteren til turistnæringen i Solør, og i samarbeid med andre lokale aktører gjøre Finnskogen som fiskedestinasjon godt kjent over hele Europa.

Vi setter stor pris på naturen rundt oss, og ønsker å etterlate den til de neste generasjoner slik vi selv fikk den. Derfor oppfordrer vi alle til å høste fornuftig av de ressurser naturen har gitt oss, og etterlate den videre slik du selv ønsker å finne den.

Møt våre guider

Rolf Magnus Grenberg

Rolf er oppvokst påFinnskogen og har fisket med sin far siden han lærte å gå. Han er utdannetsportsfiskeguide i Sverige, har flere NM-titler i isfiske og modernemeite, og er en del av det norske Rapala Pro Guide-teamet.
Kontakt:
rolf@explorefinnskogen.no
Tlf: +47 977 04 486

Johann Vangerud

Johann er oppvokst i Grue iSolør. Han er friluftsinteressert og utdannet sportsfiskeguide. Johann er en allsidig fisker, og har sin største styrke innenfor ismeite etter stor gjedde og stor abbor på spinnfiske.
Kontakt:
johann@explorefinnskogen.no
Tlf: +47 941  33 622

Kontakt oss