Overnatting

I samarbeid med andre lokale selskaper tilbyr vi overnatting og måltider under oppholdet. Vi hjelper deg med å ordne, enten du vil sove utendørs, på en hytte eller et hotell. Nedenfor kan du lese mer om noen av anbefalingene våre.


Skaslien

Den lokale restauranten og hotellet Skaslien ligger i Kirkenær, i nærheten av villmarken og mange fiskeplasser. Kokkene på Skaslien lager mat med både tradisjonelle og nye oppskrifter, og alltid basert på lokale ingredienser.

Les mer på skaslien.no


Finnskogstua

På en halvøy i den vakre innsjøen Skasen finner du Finnskogstua. Det perfekte stedet for større grupper. Finnskogstua tilbyr møterom, kurs, middag og alle fasiliteter.

Les mer på Finnskogstua.no


Øde øy på Finnskogen

Nå har du muligheten til å legge deg og våkne med naturen. I sommer kan du oppleve og lære om naturen og friluftslivet på en våre perler på mystiske Finnskogen. 

Les mer


PAN tretopphytter 

PAN Tretopphytter er et tilbud til naturelskere i alle aldre. Her kan større og mindre reisefølger samles i et varmt og trygt miljø over generasjonsgrensene. De seks sengeplassene gjør at hele familien eller vennegjengen kan reise sammen.

Les mer på panhytter.no


Finnskogtoppen 

Finnskogtoppen ligger i hjertet av Finnskogen, og tilbyr gode standard hotellrom, frokost, lunsj, middag og spabehandling.

Les mer på Finnskogtoppen.no

Finnskogen Kro og Motell 

På Finnskogen Kro and Motel, som ligger i Svullrya nær innsjøene Røgden og Skasen, kan du leie et motellrom, en hytte eller spise middag.

Les mer på Finnskogen.no

Finnskogen Turist og Villmarksenter

Ved innsjøen Skasen finner du campingplassen Finnskogen Turist og Villmarksenter, som også tilbyr spisesteder og utleie av hytter.

Les mer på Finnskogen.net


Kontakt oss